Greenvillen Kylänhuuto

stag-arundel

Tämä sivusto käsittelee paikallisia uutisia Tuomion Luolasto-kampanjaan liittyen.

*********************************************************************************

Viime aikana Vihreässä Lohikäärmeessä kuultua:
———————
Town_Crier

********************************************

YHDEKSÄN HENGEN RYHMÄ KOHTI PAHUUDEN PESÄÄ

Aamunsarastus toi tullessaan useita katselijoita, kun yhdeksän hengen ryhmä lähti kohti tuntematonta pahuuden pesää. Erityisesti paikallaolijoiden silmään oli pistänyt huomattavan kaunis nainen, joka tuntui muuten olevan seikkailijaksi sopimaton, mutta tuntui pitävän rautaisessa kurissa suurempiakin taistelijoita ryhmässä.

Paikalla nähtiin myös paikallinen lainvalvoja Uster Clikin, joka oli henkilökohtaisesti tullut katselemaan seikkailijoiden lähtöä matkaan. Hänen kuultiin olevan erityisesti huolissaan hyvän ystävänsä kohtalosta, joka oli osana seikkailijaryhmää. “Tuntuu niin kurjalta lähettää hyvä ystävä vaaroihin” hänen kuultiin voivottelevan seurassaan olleelle kaapuun pukeutuneelle arvoitukselliselle henkilölle.

Päämääränä seikkailijoilla on vuorilta hiljattain paljastanut muinainen luostari, jossa tietojen mukaan harrastetaan niin kauheaa haureutta, ettei siitä voi lasten ja naisten kuullen edes puhua. Mutta jos juttuihin on luottamista niin pahan korruptoimat pukkiolennot penetroivat viattomia niin teräaseilla kuin pahudeen seipäin, kamalissa rituaaleissa joiden tarkoitusena on nostaa kammottava uinuva muinainen paha!

Kärpäsenä katossa:
Llipri, Wowphaihow ja Inissee sekä mukaan saadut kuusi soturia kulkivat pitkän kiertotien halki mantujen ja maisemien päätyen “yllättävän lähelle sitä takaovea Tuomion Luolastoon”, kuten Inissee totesi katsottuaan karttaa. “Pornoluostarin” porteilla kävi kuitenkin selväksi, ettei kaikki ollut niin kuin piti. Llipri katseli jo murhanhimoisesti heidät paikalle opastanutta epäilyttävästi kaapuun pukeutunutta miestä, mutta säästi tämän hengen muiden painavampien asioiden noustessa esiin. Luostarissa vallitsi ahdistava hiljaisuus ja aiemmin käynnissä olleet orgiat olivat muisto vain. Ehkä jopa hieman pettyneenäkin osattomuudestaan irstailuun sankarimme päättivät tutkia luostarin nyt hylätyiltä tuntuvia käytäviä.

Keskeiseen rooliin nousi yllättäen Gwyneira, joka muuten tuntui olevan täysin soveltumaton apunainen seikkailuun, mutta omasi yllättävän korkean kestokyvyn. Niinpä urheat sankarimme ojensivat Gwyneiralle pitkän kepin, jolla hän pääsi availemaan ovia. Ovien takaa paljastui lähinnä komeroita täynnä tyhjää ja mätiä varusteita sekä ruokaa. Wowphaihou oli kuitenkin tyytyväinen löytyneeseen kirveeseen.

Sankarimme päätyivät myös kokeilemaan uusia syvemälle luolastoon johtavia rappusia. Rappusten alapäästä löytynyt katakombiston alku, jonka lattia oli syvän aina kainaloihin asti ulottuvan veden peitossa kuitenkin tuntui vievän suurimman seikkailunhalun ryhmästä. Erityisesti vertikaalisesti rajoittuneempi kääpiö koki syvän veden hieman hankalana. Llipri yritti kuitenkin kiipeillä notkeana naisena hieman seiniä pitkin, mutta seiniltä veteen valahtaneet luut kuitenkin houkuttelivat jonkin tai jotkin liikkeelle syvemmällä katakombissa, joten seikkailija ryhmämme päätti taktisesti lähestyä katakombeja toisesta suunnasta, nimittäin ylhäältä.

Takasin ylhäällä ryhmä meni penkomaan toisten rappusten yläpäässä olevia kummallisia puutyökaluja, joiden takaa paljastuikin kätkö, josta löytyi tynnyri, jonka kanteen oli kirjoitettu ilmeisesti maaginen riimu. Samalla Llipri onnistui myös tunnistamaan mahdollisen ansan toisista alaspäin vievistä portaista. Ryhmä jäi ihmettelemään mitä suljetulla puisella ja metallivahvisteisella tynnyrillä voisikaan tehdä?

VIHREÄN LOHIKÄÄRMEEN MAJATALOSSA TAAS TÄNÄ ILTANA: DOODLEPOOK JA HÄNEN IHMEELLINEN TAIKAORKESTERINSA!!!

Viime aikojen suurin villitys GreenVillessä on ollut pienten tonttujen orkesteri, jonka seikkailijat toivat mukanaan seikkailuiltaan luolaston syvyyksissä. Tämä kummallista musiikkia soittavat orkesteri koostuu pienistä liskomiehistä ja heidän erikoisista pienistä lyömäsoittimistaan. Heidän kurlaava laulutapansa on herättänyt kummastusta kylän väessä ja Vihreän lohikäärmeen majatalo on ollut täynnä ihmisiä kummastelemassa näitä otuksia ja heidän poikkeuksellista musiikkinumeroaan.

Epäilijät tosin ovat sanoneet ettei tästä hyvä seuraa ja jotain kamalaa on tiedossa, mutta heidän puheistaan ei tunnu monetkaan välittävän sen verran tungosta on tavernassa ollut Doodlepookin ja taikaorkesterin esiintyessä.

********************************************

WANHAT UUTISET

********************************************

Simasuun juhlien valmistelut täydessä vauhdissa.

Herttuakunnan pääkaupungista Lorionista kantautuu uutisia, kuinka Simasuun suku on alkanut valmistella sukunsa juhlia. Paikalle on kutsuttu lukuisia vaikutusvaltaisia suvun jäseniä ja valmistelut tuntuvat olevan mitä runsaimmalla kädellä järjestetyt. Huhutaan että paikalle olisi tulossa myös joitakin erityisen vaikutusvaltaisia uskon miehiä.

Varustekuljetus jälleen kateissa.

Herttuan hyväntahtoisuutta Greenvilleä kohtaan on kohdannut jälleen koettelemus. Jälleen yksi karavaani, jossa kuljetetaan tarvikkeita niiden kipeässä tarpeessa olevaan Greenvilleen on joutunut kateisiin. Jo viikko sitten perille saapumassa ollut karavaani ei ole vieläkään tullut perille. Greenvillessä valmistellaan etsintäpartiota, joka lähetetään tutkimaan karavaanin kummallista katoamista. Tärkeiden varusten puuttuminen nostaa vääjäämättä hintatasoa Greenvillessä edelleen.

Kylän jälleenrakennus hyvällä mallilla

Greenvillen jälleenrakennus sujuu mallikkaasti. Yhä uusia rakennuksia aloitetaan kunnostamaan ja rakentamaan päivittäin. Herttua onkin luvannut halpoja tontteja kaikille rakennushaluisille tahoille. Nyt kylää on nousemassa komistamaan muun muassa sen ensimmäinen uskonnollinen rakennus. Palvontaa ja rukoilua varten nouseva temppeli on tervetullut lisä kurimukseen joutuneeseen kaupunkiin.

Perkiän suvun lammastilalla jälleen uusia karitsoja

Perkiän suvun pää Rileck harmaasilmä kertoi kylillä käydessään, että uusia karitsoja on syntynyt jälleen tusinan verran. Uutinen ilahdutti erityisesti kaupungin vihreän lohikäärmeen majatalon kokkia, sillä kaupungissä on ollut tavallista enemmän vieraita ja kysyntää hyvä tasoiselle lihalle on tavallista enemmän. Perkiä on tunnettu maukkaista lampaistaan.

medievalpartyprep

Leave a comment