Edistyneen Luolamestarin Opas: Jatkuva kampanja

Limun ropelluksissa julkaistiin loppuvuodesta 2014 Aloittelevan Luolamestarin Oppas, jossa käytiin lävitse vanhan koulukunnan roolipelien (OSR) peluuttamisen käytänteitä. Siihen kerättiin vinkkejä, käytänteitä ja ohjeita vanhan koulukunnan peluuttamisesta erityisesti pelinjohtajille.

Edistyneen Luolamestarin Opas on jatkoa edelliselle. Siinä käsitellään monenlaisia vanhan koulukunnan pelaamiseen liittyviä asioita, kuten erilaisten luolastotyyppien eroja, satunnaiskohtaamisia, luolaston ulkopuolella seikkailemista, dynaamisuutta ja ei-pelaajahahmoja.

Edistyneen Luolamestarin Opas koostuu viidestä osasta:

Osa 1: Jatkuvan kampanjan peluuttamisesta
Osa 2: Megaluolaston suunnittelemisesta
Osa 3: Faktioiden ja EPH:n toiminnasta
Osa 4: Ulkoilmaseikkailut – mitä on luolaston ulkopuolella?
Osa 5: Satunnaiskohtaamiset

Edistyneen Luolamestarin Opas on saatavana PDF:nä täältä.