Advanced Offices & Humans

Kirjoittelin viime talvena Roope Erosen nerokkaasta Offices & Humans -sarjakuvasta ja sen jatko-osasta Advanced Offices & Humans. Nyt Huuda Huuda -kustantamo on julkaissut Advanced Offices & Humansin sarjakuvakirjana, jonka voi käydä tilaamassa Huuda Huudan verkkokaupasta. Limun ropellukset suosittelee erittäin lämpimästi!

Roope Erosen Advanced Offices & Humans, jossa kaksi vihreää lohikäärmettä uskaltautuu pelaamaan kaksipäisen punaisen toimistokampanjaan.
Roope Erosen Advanced Offices & Humans, jossa kaksi vihreää lohikäärmettä uskaltautuu pelaamaan kaksipäisen punaisen lohikäärmeen toimistokampanjaa.

2 comments

  1. Jossain vaiheessa vedin muutaman seikkailun nykypäivään sijoittuvaa kauhupeliä, jonka tunnelma oli todella onnistunut. Yksi pelaaja lähti etsimään keksimääni kuvitteellista katua Pispalasta yms. Välillä peli tosin oli vähän liiankin todentuntuinen, tai ainakin tuli aika outoja tuntemuksia…

    Joskus on myös testailtu sellaista kollektiivista tarinankerrontapeliä, joka sijoittui osaksi “toimistoon”. Tuohon Offices & Humans -tyyliin ei ole tullut pelattua, mutta ehkäpä pitäisi? Jonkinlainen sandbox-toimisto punalaatikon säännöillä?

Leave a comment