JokkeCon ensi viikon lauantaina!

JokkeCon 21.12., klo 12 – 02
Ravintola Telakka, 2 krs

Viikon päästä tärähtää!

JokkeConissa on tilaa vielä muutamalle yhdistyksen ulkopuoliselle, joten pistä ilmoittautumista vaikkapa osoitteeseen niklas (pst) nylund (ät) uta (pst) fi, niin laitan lisätietoja osallistumisesta. Myös Lohikäärmeen luolaan ja Torchbeareriin kannattaa ilmoittautua ennakkoon jos haluaa varmistaa osallistumisensa. Näihinkin ilmoittautumiset allekirjoittaneen kautta.

12:00 – 12:30 Ovet auki ja pelipöytien laittaminen valmiiksi
12:30 – 13:00 Aloitus ja järjestäjien puheenvuoro
13:00 – 0:00 Peliaika
13:00 – 17:00 Torchbearer (GM Topi Makkonen) – 3 paikkaa vapaana
13:00 – 17:00 Lohikäärmeen luola (GM Petri Kiukkonen) – 2 paikkaa vapaana
17:00 Eldritch Horror (lautapeli)
19:00 – 20:00 Blue Max -harjoittelumahdollisuus
20:00 – 23:00 Blue Max -massiivilentely – kaikki mukaan pelaamaan
21:00 – 0:00 Sauna
23:00 – 01:00 Legendaarinen roolipelitietovisa
01:00 – 02:00 Kertaus ja palaute

Osallistumismaksu on 5e (sisältää saunan ja pyyhkeet), joten käteistä kannattaa varata mukaan. Pelipaikalla ei saa juoda omia juomiaan, huomioithan myös tämän.

Topi Makkonen lupasi peluuttaa reippaan potin Kickstarterissa (melkein viisinkertaisen) kerännyttä Torchbeareria, joka on juuri ilmestynyt Luke Cranen (Burning Wheel, Mouse Guard) lafkalta. Topi tosin lentää jenkeistä Suomeen edellisenä päivänä, joten pieni jetlag-varaus pelin suhteen.

Lohikäärmeen luolassa pelataan 3.5 laitoksen D&D:tä suomenkielellä. Peliä vetävät Seppo Raudaskoski ja Petri Kiukkonen. Peliin voi tehdä LL-sääntöjen mukaan jonkin 4. tason hahmon, mutta myös valmishahmoja voi käyttää. Kykyarvot 4n6, huonoin noppa pois, vapaa sijoittelu. http://www.lohikaarmeenluola.fi/SRD_HTML/Hahmolomake.php

Blue Max -massiivilentelyssä selvitetään kuka on kaikkien aikojen pilotti! Tarkoituksena on saada kaikki JokkeConin osallistujat mukaan lentelemään, joten pelaajia on yhteensä 20-30. Kumpikin osapuoli valitsee oman lentuejohtajansa, joka organisoi joukkueen ja jakaa lentokoneet pilottiensa kesken. Ennen varsinaista lentelyä on mahdollisuus tutustua ohjatusti sääntöihin.

Paikalla on myös muita lautapelejä moneen lähtöön, joten pelattava tuskin loppuu kesken.

Älyttömän mielenkiintoinen tapahtuma luvassa!

Leave a comment