“Choose your adventure”, elää ja voi hyvin!

Tietokoneiden maailmasta löytyi jälleen raportoimisen arvoista:

Törmäsin sattumalta Steve Jacksonin (mm. GURPsin ja Illuminatin tekijä, monen muun hyvän ohella asialla on siis brittiläinen (ei em. jenkki) Steve Jackson, joka on tehnyt mm. Velhovuoren aarteen toim. huom.) luomaan “choose your adventure” teokseen Sorcery!:n. Kyseessä on täppäyslaitteille tehdystä interaktiivisesta teoksesta, jonka tyyli tekee kunniaan wanhoille soolo-seikkailuille.

bsolo

Kyseinen teos on tehty (ilmaisella) beta-vaiheessa olevalla Inkle Writerilla, joka ensisilmäyksellä näyttää ja tuntuu oivalliselta työkalulta interaktiivisten tarinoiden tekemiseen, ja tukee muun muassa Kindle julkaisuja.

screenshot

Sorcery Android
Sorcery iOS

2 comments

  1. Eipäs sotketa siellä! Tässä on kyse Englannin Steve Jacksonista, jota ei pidä sekoittaa amerikkalaiseen, GURPS:a ja Illuminatista tunnettuun, kaimaansa. t. Pilkunviilaaja.

Leave a comment