Mad Max: Fury Road

Siitä huolimatta että kaikki ovat uutta Mad Maxia kilvan kehuneet, niin olihan se hyvä! Alun rymistely, äkkiväärä maailmanluonti ja nerokas rytmitys antoivat jo odottaa kaikkien aikojen parasta toimintaaelokuvaa, mutta sellainen uusi Mad Max ei ikävä kyllä ollut, siitä pitivät lopun melodraamaratkaisut ja hollywoodismit huolen. Ehdottomasti katsomisen arvoinen kuitenkin!

Mihin suuntaan tästä lähdetään? Kuva: Comingsoon.net
Mihin suuntaan toiminta kallistuu? Kuva: Comingsoon.net

Roolipelinäkökulmasta pisti silmään, kuinka monesti elokuvan toimintakohtaukset tuntuvat aidosti “avoimilta”, eivätkä niinkään jotain valmista toimintaelokuvasapluunaa seuraavilta. Ainakin itselläni oli monessa kohtaa vahvasti sellainen fiilis että tilanteet voisivat ikään kuin kehittyä moneen eri suuntaan. Melkein saattoi kuulla noppien helskyvän käsikirjoitustiimin palavereissa ja tulihan sieltä aikaisempia osia kunnioittaen paljon “fumblejakin”. Lisää tällaista!

Leave a comment