Kuuma, Kuumempi, Suomen OSR-skene!

Taotaan kun rauta on kuumaa, sillä nyt tapahtuu ja materiaalia tulee oikealta ja vasemmalta!
Siniset Luolat ja Valkeat Lohikäärmeet (SLVL)-yhteisö on tehnyt yhteistyöllä julkaistun ensimmäisen kappaleen netti-Zineä “SL&VL #1”, jossa tällä kertaa materiaalia seikkailuun:

slvl_1http://mekanismi.sange.fi/pmwiki/pmwiki.php/SinisetLuolat/SLVLzine?action=download&upname=slvl1.pdf

Lehti rakentuu Kylmän kaivon linnoitus -seikkailun ympärille. Kyseessä on Caldwellin remontti -seikkailunkirjoituskilpailuun osallistunut Jonas Mustosen tuotos, joka tuli kilpailussa jaetulle sijalle 2–4. Seikkailussa kuvataan hylätty kartanolinna nykyisine asukkaineen.

map1

Mukana on myös taustoitusta tarinalle, kuvitusta sekä pari artikkelia satunnaisesta tehtävien luomisesta sekä luolaston huoneiden merkitsemisestä. Tekemässä olivat mukana Tommi Brander, Jonas Mustonen, Thaumiel Nerub, Wille Ruotsalainen, Miihkali Tuominen.

Mikäli olet innokas OSR-materiaalin tuottaja kannattaa myös tutustua Zinen valmistamiseen tarkemmin sillä tekijöitä otetaan varmastikin mielellään mukaan, lisäinfoa löytyy -> http://mekanismi.sange.fi/pmwiki/pmwiki.php/SinisetLuolat/SLVLzine

Leave a comment