3D-printattavia monstereita

D&D:ssä on monia erikoisia monstereita, joille voi olla hankalaa löytää miniatyyrejä ihan tavallisista liikkeistä. Tälle sivulle on kerätty 3D-mallinnoksia erilaisista hirviöistä ja hyvältähän ne näyttävät. Joukosta löytyy niin rust monstereita, beholdereita, mindflayereitä kuin ropereitakin. Malleja on yhteenä yli 200, joten porukasta pitäisi löytyä aika iso osa D&D:n ikonisista möröistä. Sitten vaan 3D-printeriä metsästämään!

Kammottava roper, eli köysikäs.
Roper. Kuva: Kuva: mz4250 / Shapeways
Ja vielä kammotavampi mindflayer, eli illithid.
Mindflayer. Kuva: mz4250 / Shapeways

No missä näitä voi sitten tulostaa? Tampereelta löytyy ainakin 3D-printtauskahvila ja Helsingissä voi 3D-tulostella kirjaston Kaupunkiverstaalla. Nopealla googlauksella löytyi myös lista eri kaupunkien 3D-printtausmahdollisuuksista. Mahdollista!

Leave a comment