Tervetuloa aarrekamariin!

En käsitä miten en ole aikaisemmin tutustunut Bryce Lynchin OSR-seikkailuarvosteluihin. Brycen blogi tenfootpole.org on uskomattoman hieno aarreaitta OSR-arvosteluita. Varsinkin arvosanat A / B saaneiden moduulien arvostelut, eli My Favorite of the new old school adventurers, ovat järjestään niin inspiroivaa lukemista että järki meinaa lähteä. Eikä vähiten Brycen kirjoitustyylin ja loistavien oivallusten vuoksi…

Welcome to Mortiston, USA. http://scryingeye.weebly.com/
Welcome to Mortiston, USA. Scrying Eye Games

Erityisesti moderni zombie-sandbox Welcome to Mortiston, USA ja absurdin satumainen Gone Fishin’ saivat mielen laukkaamaan, mutta eiköhän monia muitakin Brycen kehumia juttuja tule tässä lähitulevaisuudessa hankittua. Tällä hetkellä tietysti kiinnostaa eniten pienet seikkailulokaatiot, joita voi dumpata muun materiaalin joukkoon Elsirin laaksossa, mutta kyllä uudenkin kampanjan käynnistäminen ehti käydä mielessä. Gone Fishin’-moduulin julkaissussa on muuten ilmeisesti jollain tasolla ollut mukana myös suomalainen Olli Björkqvist.

Leave a comment