JokkeCon 2013, la 21.12. @ Tampere

Viime aikoina on löytynyt huonosti aikaa blogin päivittämiseen. Yritetään korjata tilanne ensi viikolla. Sitä ennen kuitenkin ennakkomainos joulukuussa järjestettävästä loistavasta pelitapahtumasta Tampereella:

SIIS ry järjestää edesmenneen puheenjohtajansa kunniaksi lauta- ja roolipelitapahtuman Tampereen Telakan toisessa kerroksessa la 21.12. klo 12:00 ->

HUOM! Tapahtuman luonteen ja tilojen rajallisuuden vuoksi siihen mahtuu osallistumaan vain 10 yhdistyksen ulkopuolista ja silloinkin vain ennakkoilmoittautumisella. Olethan myös täysi-ikäinen. Jos haluat varmistaa osallistumisesi niin ilmoittaudu nyt!

Päivän aikana on luvassa lautapelejä, massiivinen Blue Max -yhteislentely, miniroolipeliseikkailuja, peliaiheinen tietovisa ja saunomista Telakan saunassa (pyyhkeet tulevat talon puolesta). Tapahtuman pääpaino on vähän vanhemmassa rooli- ja lautapelaamisessa, perinteiseen old school -henkeen.

Blue Max, tuo lautapelien kruunaamaton kuningas. Kuva: Boardgamegeek.com
Blue Max, tuo lautapelien kruunaamaton kuningas. Kuva: BoardGameGeek

Ruokailu ja alkomaholijuomien ostaminen onnistuu kätevästi ravintolasta. Päivällä ruokaa voi tilata ravintolan listalta ja vielä illan saapuessa listalta löytyy pikkusuolaista. Menojen minimoiseksi osallistujilta peritään naurettavan edullinen 5e sisäänpääsymaksu.

Tapahtuman lopullinen aikataulu ei ole vielä varmistunut, joten nyt sinäkin voit olla vaikuttamassa asiaan! Jos haluat vetää tapahtumassa roolipeliseikkailuja ja/tai lautapelejä, laita ihmeessä viestiä osoitteeseen niklas (piste) nylund (miuku) uta (piste) fi!

Tässä vielä alustavaa aikataulutusta:

12:00 – 12:30 Ovet auki ja pelipöytien laittaminen valmiiksi
12:30 – 13:00 Tapahtuman aloitus
13:00 – 0:00 Peliaika
21:00 – 0:00 Sauna
0:00 – 2:00 Tietovisa & ensi vuoden suunnittelua

Aikataulu päivittyy syksyn aikana, mutta ilmoittautumisia voi jo nyt laittaa osoitteeseen niklas (piste) nylund (miuku) uta (piste) fi.

1 comment

Leave a comment