Vihreän lohikäärmeen majatalo

Vihreän lohikäärmeen majatalo on maaseudulla sijaitseva pienehkö majatalo, jonka tunnelmallisessa salissa useampikin seikkailijaporukka on kerääntynyt ennen lähtöään tutkimattomaan erämaahan. Alakerrassa on sali, jonka nurkassa on esiintymislava. Alakerrassa on lisäksi keittiö ja pieni hevostalli, talon takapuolella myös viihtyisä terassi. Yläkerrassa on omistajan huone ja kolme vuokrattavaa huonetta. Pieni kellari toimii lähinnä muonavarastona. Yhteismajoitus järjestetään salin lattialla.

Vihreän lohikäärmeen majatalon alakerta.
Vihreän lohikäärmeen majatalon alakerta.

PS. Vihreän lohikäärmeen majatalo oli ahkerassa käytössä Roll 20-alustalla pelatussa Tuomion luolasto -kampanjassa. Jos Drellinin lossi lähtee hallitsijoiden kyvyttömyydestä huolimatta vielä kasvamaan, saattaa majatalolle olla käyttöä myös Elsirin laaksossa.

Leave a comment