Elsirin laakson tilanne

Jätimme Elsirin laakso -kampanjan muutaman viikon kesätauolle, joten ajattelin laittaa tänne nykyistä tilannetta kuvaavan kartan. Kampanjassa pelaajat vastaavat itse karttojensa (sekä luolasto- että maastokarttojen) piirtämisestä, joten tämännäköiseen heillä ei normaalisti ole pääsyä. Karttaan on merkitty pelaajien tutkimat alueet ja niiden tärkeimmät maamerkit, mutta olen poistanut Hexographerin mahdollistamat nerokkaat “notesit” ja suuren osan vähäpätöisemmistä paikoista.

Elsirin laakson tämän hetkinen tilanne.
Elsirin laakson tämän hetkinen tilanne.

Viime aikoina pelaajahahmot ovat uskaltauneet syvemmälle länteen, pelastettuaan Viridiumin vanhan kuninkaan Volfgar Valkotukan pojan Ranulfin ihmissudeksi muuttavalta kiroukselta. Pelaajat epäilevät että joku Volfgarin hovissa on vastuussa kirouksen langettamisesta ja että Sheirtalarin kauppiaat liittyvät asiaan jollakin tavalla. Pelin jatkuessa on enää muutama päivä Volfgarin järjestämiin turnajaisiin, joissa on luvassa painia, miekkailua, lausuntaa, jousiammuntaa ja peitsiotteluita. Elämme jännittäviä aikoja…

2 comments

  1. Mikseivät hahmot muuten hanki käsiinsä karttoja? eikö niitä ole? kai paikalliset osaavat silti kertoa mitä lähialueiden heksoissa on.

  2. Ääh, ilmaisin itseni vähän epämääräisesti: käytössä on yleistason kartta, josta näkee suunnilleen mitä on missä, mutta se ei kata tutkittavia rajamaita. Kontaktia eri sivilisaatioiden välillä ei ole juurikaan ollut, joten tietoa metsän takana olevasta kansakunnasta ei välttämättä ole. Toki paikalliset osaavat kertoa kaikenlaista, myös viereisistä alueista, mutta tiedon paikkansapitävyys on tietysti välillä vähän niin ja näin.

Leave a comment