Samaan aikaan toisaalla:

**************************
Uutisia poimittuna muualta
**************************

Silmiini pisti Kotakun uutinen, jossa huomattiin, että Obsidianin Pillars of eternity pelissä ollaan palaamassa takaisin menneiden vuosien tyyliin “vain yksi save file”, joka tuhoutuu hahmojen kuolemaan:

obisidian

Samankaltaista “iron man” moodia on nähty enenevässä määrin uusissa peleissä. Tämä saa Wanhan Partani nyökkäilemään hyväksyvästi. Obsidianin peliä näytetään kutsuvan internissä yleisesti Baldur’s Gate 3:si, joten tietokone roolipelien ystävillä on jotain mitä odottaa..(.. siis pelatessaan Divinty original sin:ä, joka tuntuu saavan hehkutusta aivan kaikkialla, tietokoneroolipelit, ainakin isometriset sellaiset, elävät pienoista renesanssia näemmä! Kiitos Kickstarter!)

Peli on rahoitettu mehevällä kickstarterilla ja rahaa pääsee lahjoittamaan, alennettua pelin hintaa vastaan, vielä 22. päivä saakka.

*****************
Toisena uutisena,
*****************

En voinut olla huomaamatta tutkaillessani edellistä uutista. Erästä mielenkiintoista linkkiä Kotakusta, jonka takaa paljastuu uusimman D&D:n kansitaiteen lisäksi muuta kuvitusta aiheesta. Itse pelistä on myös saatavilla Basic versiona ilmais-PDF Wizardsin sivuilta: täältä

handbook.

Leave a comment