Elsirin laakso -kampanja

Elsirin laakso -kampanjassa on nyt 85 pelikertaa takana. Koska kampanja perustuu aikaisempaan n. 50 pelikerran Red Hand of Doom -adaptaatioon, on samassa “maailmassa” seikkailtu jo lähemmäs 150 kertaa. Kampanja etenee nousevien uusien kuningaskuntien hallinnoimisen ja perinteisemmän seikkailemisen ristiaallokossa. Heksaryömintä on pikkuhiljaa antamassa tilaa suuremmille tarinakokonaisuuksille, esim. sodalle jättiläisiä vastaan ja muukalaisolentojen invaasiolle.

Kuningaskunnat tuhoutuvat ja syntyvät.
Kuningaskuntien tuhoutuminen voi johtaa uusien nousuun.

Viime aikojen tärkeimpiä tapahtumia ovat olleet mm. jättiläisten hyökkäys Viridiumin kuningaskuntaan, joka tuhosi sen kokonaisuudessaan, sekä jonkinlainen torjuntavoitto samaisia jättejä vastaan Hirvaslinnalla. Sen jälkeen Uuden Viridiumin kuningaskunta on käynyt vastahyökkäykseen ja vahvistanut asemiaan Tiberia-järven alueella. Viime pelikerralla osa kuumaverisimmistä pelaajahahmoista lähti “itsemurhaiskulle” jättien lentävään pilvikaupunkiin, joten vauhtia ja kiperiä tilanteita on luvassa myös jatkossa.

Leave a comment