Jokaisella tarinalla on d20 puolta

Jo aikaa sitten joukkorahoituksen Kickstarterin kautta kerännyt D&D-dokumentti The Great Kingdom on ilmeisesti lähestymässä ilmestymistään, ainakin sen verran että tekijät ovat saaneet siitä kasaan aika vaikuttavan trailerin.

Äkkiseltään vaikuttaa siltä että trailerissa haastateltaisiin aika lailla kaikkia D&D:n kehityksen kannalta oleellisia tahoja, mutta tarkemmin mietittynä kyseessä taitaakin olla Gygaxin ystävien ja perheen näkökulmasta kerrottu tarina. Sinänsä se ei haittaa, sillä ihan mukiinmenevän (joskin hieman kömpelön) The Secrets of Blackmoorin painopiste on puolestaan selkeästi Arnesonin ryhmässä.

Joka tapauksessa pitää toivoa että dokumentti jossain vaiheessa etenee julkaisuun asti niin saadaan taas vähän moniulotteisempi kuva D&D:n synnystä ja siihen vaikuttaneista henkilöistä.

Leave a comment