Zero Charisma

Kyllähän tuore roolipeliaiheinen leffa Zero Charisma täytyy katsoa, niin hyvältä se vaikuttaa trailerin perusteella. Ja se siitä huolimatta että leffa käsittelee aihetta helpoimman kautta; eli naureskelee nörteille ironisesti:

As the strict Game Master of a fantasy role-playing game, Scott (Sam Eidson) leads his friends in a weekly quest through mysterious lands from the safety of his grandmother’s kitchen. But his mastery of his own domain starts to slip — along with everything else in his life — when neo-nerd hipster Miles (Garrett Graham) joins the game, winning over the group with his confident charm and dethroning Scott with an unexpected coup. Caught in delusions of grandeur, Scott must roll the dice and risk everything to expose Miles as the fraud he believes him to be. A darkly comedic fable of epic proportions, Zero Charisma is an ode to nerds from every realm.

Ensi-ilta on 8.10. ja leffa on silloin ladattavissa iTunesista yms.

Juliste
Zero Charismaa tuskin tullaan näkemään suomalaisissa elokuvateattereissa…

2 comments

  1. Hmmm, minkäslaisen nopan päällä tuo julisteen jamppa oikein seisoo?

    Tästä muistuikin mieleeni Knights of Badassdom (http://www.youtube.com/watch?v=DrhsoDNWf8E), eli trailerin perusteella hieman erityyppinen larppaajaleffa. Tosin lyhyen googlaamisen perusteella näyttää siltä, ettei elokuvaa ole vieläkään julkaistu, ja sen kohtalosta ylipäänsä tuntuu olevan epäselvyyttä. No, jos se on saatu kuvattua, niin kaipa se jostain joskus putkahtaa esille.

Leave a comment