Näppärä lista Appendix N:n e-kirjoina saatavilla olevista teksteistä

Semper Initiativus Unum on loistava blogi. Siellä on, muiden hienojen asioiden lisäksi, AD&D:n Appendix N:n e-kirja-versioiden pariin linkittävä juttu. Kirjoittelin jossain vaiheessa Appendix N:stä, mutta jos tuota pidempää juttua ei jaksa lukea, on liitteessä kyse Gygaxia D&D:n kirjoittamisessa inspiroineesta kirjallisuudesta.

Osa Appendix N:n listaamasta kirjallisuudesta fyysisessä olomuodossaan. Kuva:
Osa Appendix N:n listaamasta kirjallisuudesta fyysisessä olomuodossaan. Kuva: Raven Crowking’s Nest

Appendix N on toisin sanoen täynnä loisteliasta seikkailu- ja fantasiakirjallisuutta, johon kannattaa ehdottomasti tutustua. Vielä kun iso osa näistä D&D:ä innoittaneista kirjoista on saatavilla ihan ilmaiseksi., ei Semper Initiativus Unumin kokoamaa listaa kannata ohittaa.

Leave a comment