Ill Mary’s Invitational BloodBowl

    Ill Mary’s Invitational BloodFest

Linkkejä
Joukkueet

Ensimmäinen ilta, yö laskeutuu!

Oli synkkä ja myrskyinen yö, kun joukkueet saapuivat Cavenin vuoristoiselle seudulle. Tie oli kiemurrellut halki vaarallisten vuorenrinteiden ja päätynyt syvään laaksoon, johon aurinko tuskin koskaan oli paistanut säteillään. Tuossa laaksossa oli asunut Von Der Cavénin suku niin kauan kuin paikalliset muistivat, ja vielä kauemmin laaksosta oli kerrottu mitä karmaisevimpia tarinoita.

Karmaiseva oli myös totuus, joka pelaajille paljastui kun he saapuivat linnan pihaan. Isäntäjoukkue oli kyllä ihmisiä, mutta elossa he eivät suinkaan olleet olleet enää pitkään aikaan. Kolkon naurun saattelemana lumotut palvelijoina toimivat “lumetit” saattoivat joukkeiden epäluuloiset jäsenet majapaikkoihin, samalla kun kostea yö hiipi laakson ylle. Illalla osanottajat saivat kuulla epämääräisiä huhuja kuinka aiempien turnausten joukkueet olivat kadonneet kuin tuhka tuuleen ja viimeiseksi jäänyt joukkue oli kuulemma uhrattu Mustassa Rituaalissa keskiyöllä! Mieli täynnä kysymyksiä urheilijat kävivät vuoteisiinsa kolkon linnan kylmien käytävien varsille laitetuissa huoneissaan…

Joukkueet esittelyssä:

Nouseva liskomiesjoukkue Skinky Slipperzodottaa malttamattomana tulevaa liigaa. “Kroc on valmiina halkaisemaan vastustajiensa kallot”, toteaa joukkueen vaatimaton valmentaja Nikodemus. Neljä nopeaa skinkiä, kuusi hurjaa saurusta ja yksi ylivoimainen kroxigor ovat harjoitelleet viime viikkoina tiuhaan. “Harjoitusotteluissa on tullut vain voittoja ja useimmiten vastustajan kaikki pelaajat on tallottu maan rakoon ja maaleja tehty puolisen tusinaa”, Nikodemus summaa valmennustyylinsä.

B-ratz 9000i. The internet incarnation of the teeniest and most human skaven team in the world, B-ratz 9000.They are unpredictable, they are cute, they are fast and furious. They will eat you alive!
Please say hello to B-Ratz 9000i!

Hel….. NOOONOOOOO!!!! AAARRRRGGHHHHHH!!!!!
GOAL!!!!!!!

guts and bratz (Skaven)
Manageri: Simultaneus

Paikallinen aikakauslehti Turno de Sangre tavoitti kiireisen Managerin kahvinkeitto puuhistaan:
– Miten guts and bratz on valmistautunut alkavaan turnaukseen?
“Ööö.. mihin?”
– Onko apotecharyn puute osa teidän pelikirjaanne?
“Jokanen tuo omat pillerit mukanaan..”
– Millaisia terveisiä lähetätte muille osanottajille?
“Maaliviivalla nähdään!”

Paikallinen aikakauslehti Turno de Sangre tavoitti kiireisen Managerin juuri kun ensimmäisestä vaiheesta loppui löpö 132 km korkeudessa:
-Miten Covixet ovat valmistautuneet edessä olevaan turnaukseen?
Tää on tämmönen lössi rapajuoppoja ja kuultiin että tämmönen olis. Ei meillä mitään systeemiä, oo otetaan poika kotiin!
-Millä mielin ootte kisaan lähdossa mukaan?
Taso ei kuulemma oo mitenkään kova nykyään.
-Millaisia terveisiä haluaisitte lähettää muille?
Toivotaan että kaikki tulee paikalle ajoissa.

Leave a comment