Ensimmäinen luku

TUOMION LUOLASTON KRONIKAT: ENSIMMÄINEN LUKU
Russel_Cave_Entrance_RUCA9323

Ne fragmentit joita ensimmäisestä Tuomion Luolaston kirjasta ovat jäljellä kertovat seuraavaa:

Tarinamme alkaa vaatimattomasta GreenVillen kylästä, johon pahaa aavistamattomat sankarimme saapuivat. Kylän Majatalon isäntää oli kohdannut suuri onnettomuus, hänen poikansa, joka oli lähtenyt hulluksissaan tutkimaan läheistä luolaa aarteiden toivossa, ei ollut palannut. Ja niin sankarimme lupasivat auttaa hädässä ollutta majatalon isäntää. Tämän pojat Jouni ja Kalle lupautuivat lähteä matkaan auttaamaan veljensä etsimisessä.

greenville

Wirt-Mit-Pfeife-The-Content-Innkeeper

Seikkailijamme pääsivätkin luolaan ja heitä ensimmäisenä tervehti valtava lauma lepakoita, joiden seurassa oli yksi valtava jättiläislepakko. Ensimmäisestä vastuksesta selvittyään seikkailijamme löysivät mystisen ruumiin joka oli makasi kuolleena arkun päällä. Miehessä oli kiinni useita suuria tuhatjalkaisia, jotka osoittautuivat myrkyllisiksi. Näistä selvittyään ja arkkua tutkittuaan, sieltä löytyi eriskummallinen valtavan paivan pienoismalli katapultista ja joitakin ammuksia.

Eteenpäin mentäessä vastaan tuli muutama hämähäkki, jotka päätettiin ohittaa. Pimeydestä oli hiipinyt on kauhea kammotus, tarkemmin useampi epäkuollut hirviö, joiden kosketus tuntui jähmettävän kenet tahansa. Terävillä kynsillään ne ilmeisesti hetkessä raatelivat koko ryhmän kuoliaaksi.

Näin oli Tuomion Luolaston tarina saanut alkunsa.

Zeniscen kartta

arkku-e

unussmap

Heti luolalle tultuamme, kimppuumme hyökkäsi erikoisia lentäviä olentoja. Pitkillä terävillä nokillaan ne imivät verta uhreistaan kiinnityttyään ensin heihin. Moni kuoli taistelussa, mutta jatkoimme eteenpäin päihitettyämme nuo pahuuden olennot.

unussin kartta 2

KAIKKI OVAT KUOLLEET! KAIKKI OVAT KUOLLEE…

unussin kartta 2 (2)

Leave a comment