Mistä on kyse?

Limun ropellukset on erään Facebookissa alkunsa saaneen (virtuaali)roolipeliporukan internetin puolelle valunut kampanjaportaali. (Addendum: Nyt olemme valuneet myös Google+:n puolelle, täältä löytää kaikille avoimen ryhmämme)

Limun ropellukset sai alkunsa yrityksestä päästä sisään “alkuperäiseen” henkeen Dungeons & Dragons roolipelien taustalla ja ymmärtää herrojen Gygax ja Arneson aivoitusten aikeita. Kampanjan nimi on Tuomion luolasto. Kaikki alkuperäisestä D&D:stä kiinnostuneet ihmiset ovat tervetulleita mukaan. Tällä hetkellä Tuomion luolasto on pienellä tauolla.

Tämän sivuston tarkoituksena on tuoda roolipeleihin suuntautuneen tutkimuksemme hedelmiä julkiseen keskusteluun, mutta myös samalla toimia eräänlaisenä tukikohtana peliporukallemme.

Tällä hetkellä pelaaminen tapahtuu käyttäen uutukaista http://roll20.net/ virtuaalipöytää ja Teamspeakkiä. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Yhteydenotot: ilmari (piste) kaven (ät) gmail (piste) com TAI niklas (piste) nylund (ät) iki (piste) fi

Pelien lisäksi olemme kirjoittaneet enemmän tai vähemmän aktiivista blogia pelaamisesta ja roolipeleistä yleensä. Ilmari kirjoittaa nimellä Dungeon Master ja Niklas nimellä Uplaidos Oscea. Ota yhteyttä!

 

Leave a comment