Acirema, nyt myös in English

Kirjoittelin vuosi sitten Aciremasta, tai oikeammin The Secret Treasure of Raguoc in the Acirema Dungeonsista, eli ensimmäisestä suomenkielisestä roolipelistä. Samassa yhteydessä haastattelin Acireman tekijää Risto Hietaa (eli Nordicia), joka kertoi että pelin kääntämisestä englanniksi oli ollut puhetta. Nyt ovat asiat edenneet siihen pisteeseen, että Aciremasta on ilmestymässä englanninkielinen versio!

Nordicin ACIREMA-säännöillä voi seikkailla nyt myös englanniksi. Kuva: Poussa
Nordicin Acirema-säännöillä voi seikkailla nyt myös englanniksi. Kuva: Marko Peussa

Käännöksen taustalla on rautainen tiimi, johon kuuluvat Marko Peussan lisäksi Vankityrmien & Louhikäärmeiden Jonas ja mystinen “internet-entiteetti” Cyfarwydd. Ennen kuin suomalainen roolipelihistoria pärähtää koko maailman tietoisuuteen ja maailma lankeaa polvilleen, on kuitenkin vielä odotettava, sillä peli ei vielä ole jaossa ja/tai myynnissä. Täältä voi kuitenkin odotellessa lukea lisää…

EDIT: Peli nyt ilmaisessa latauksessa täällä. Jee!

3 comments

  1. Loistavaa! Käännöksen laatu, taitto ja kuvitus vaikuttavat olevan kaikki huippulaatua. Täytyy tutustua aiheeseen paremmin ajan kanssa, mutta onnea vielä!

Leave a comment