Nordic Museoiden yössä 23.5.

Alla pari kiinnostavaa poimintaa Museoiden yön ohjelmasta Tampereella Vapriikissa tänä lauantaina. Roolipelinäkökulmasta kiinnostavin osuus on varmasti Nordicin haastattelu, mutta muutakin pelisisältöä on luvassa.

Tapahtumaranneke maksaa 10e, kimppalippu (max. 5 hlöä/ ryhmä) 25e ja alle 7-vuotiaat maksutta. Ohjelmaa on 23 museossa yllin kyllin: http://museoidenyo.vapriikki.fi/

Klo 18–24 Saturn Bomberman -turnaus. Pelissä voi samanaikaisesti mitellä taitojaan 10 pelaajaa. Turnaukset tasatunnein. Parhaat pelaajat palkitaan. Pelattavana myös Nintendon legendaarinen Duck Hunt valopistooleineen. Pelitapahtuman toteuttaa Pelikonepeijoonit. 2. kerros, Rupriikin tuleva näyttelytila.

Klo 18–22 Ratkaise optisen lennättimen koodi! Samalla osallistut yhdessä TAUCHI-yksikön tutkijoiden ja Rupriikin kanssa museon uuden kaukoputken kehittämiseen. 2. kerros, Rupriikin tuleva näyttelytila.

Klo 18.30-19.30 Kuuntele ja testaa, miten DNA:sta syntyy musiikkia. Tampereen yliopiston vieraileva professori ja säveltäjä Jonathan Middleton näyttää, kuinka DNA ja proteiinidata kääntyy musiikiksi. Työpajatila.

Klo 21 Suomen ensimmäisen julkaistun roolipelin, Miekan ja Magian suunnittelija Risto Hieta kertoo roolipelin kehittämisestä. 2. kerros, Rupriikin tuleva näyttelytila. Kesto 30 min.

Leave a comment