One Page Dungeon Contest 2014

Nyt olisi yli kaksi kuukautta aikaa osallistua tämän vuoden nerokkaaseen One Page Dungeon Contestiin. Kilpailu on järjestetty jo neljä kertaa ja osaanottajamäärä on noussut vuosi vuodelta kivasti. Tänä vuonna onkin sitten viides vuosi ja palkinnot sen mukaisia. Myös ehdotusten laatu on parantunut. Mukaan mahtuu kaikenlaista mielenkiintoista hyperkuutio-luolastosta psykologisiin diagnooseihin. Olikohan Escherin portaista vielä tehty luolastoa?

Joka tapauksessa nyt on jo muutama idea, joista saisi hyvän kilpailuehdotuksen, mutta ehkäpä tässä syntyy vielä muitakin ennen kuin ehdin lähteä toteuttamaan ensi kuussa. Mitä enemmän kilpailua miettii, sitä selvemmäksi käy että idea on itse asiassa loistava. Yhden sivun kokonaispituus pakottaa miettimään kaikenlaisia outside-the-box-esitystapoja, joka taas auttaa miettimään uudenlaisia sisältöjä jne. Taitaa olla taidetta tämä roolipelaaminen…

Leave a comment