Lohikäärmepuu palaa tänä yönä

Jos muistat Radio Mafian legendaarisen “radioroolipeli” Lohikäärmepuun, kannattaa tänä yönä olla radion äärellä puoleltaöin lähtien, sillä ohjelman toinen vetäjä Andy Pilke palaa radioaalloille Radio Moreenin taajuuksilla. Nostalgiatrippi on osa Tampereen yliopiston pelitutkijoiden Yöpeliradiota, jossa käsitellään pelejä eri näkökulmista. Ohjelmaa voi kuunnella myös netin kautta yllä olevasta linkistä, joten jos nämä aiheet kiinnostavat, ole kuulolla:

Käsiteltävinä teemoina pohditaan pelejä kulttuurisena ilmiönä, harrastuksena, ammattina sekä kaikista muista mahdollisista perspektiiveistä. Kuka tunnistaa pelimusiikit parhaiten? Mistä on pelit tehty? Kaikkiin näihin saadaan selvyys perjantain ja lauantain (4.-5.4) välisenä yönä heti puolilta öin.

Luvassa on keskustelujen, pelimusiikkien sekä visailujen lomassa myös legendaarisen Lohikäärmepuun paluu, kun Andy Pilke palaa eetteriin juontamaan radioroolipelin kenties vihoviimeistä tulemista. Mukana myös Käpylehmä-podcastin juhlava paluu.

Ole mukana kuulemassa Yöpeliradion ensimmäistä tulemista lauantaina 5.4. klo 00.00 – 06.00.

Leave a comment