Parasta D&D:lle julkaistua seikkailumateriaalia, ilmaiseksi…

D&D-seikkailujen tekeminen on vaikeaa. Useimmat julkaistut jutut tuntuvat keskittyvän aivan liikaa epäolennaisuuksiin, kuten tavallisten huoneiden kuvailuun tai seikkailun ohjailemiseen tiettyyn suuntaan. Unkarilainen Gabor Lux, joka tunnetaan myös nimellä Melan, on yksi niistä harvoista jotka osaavat tehdä oikeasti hyödyllistä ja inspiroivaa seikkailumateriaalia.

Gabor Luxin The Under-Temple of Karttekeza. Kuva: Fomalhaut
Gabor Luxin The Under-Temple of Karttekeza. Kuva: Fomalhaut

Unvisible Citadel on koonnut hienon listan unkarilaisen Gabor Luxin tekemistä englanninkielisistä seikkailuista ja linkittänyt niihin. Monet Gabor Luxin julkaisut ovat ilmaisia, joten kannattaa käydä katsomassa jos listasta löytyisi jotakin hyödyllistä.

 

Leave a comment