Maailman toinen pelinjohtaja muistelee

The Secrets of Blackmoor -dokkarin tekijät ovat taas julkaisseet kiinnostavaa haastattelumateriaalia. Tällä kertaa haastateltavana oleva Greg Svenson kertoo eri näkökulmia Blackmoorin keskivertokampanjaa paljon korostetumpiin scifi-vaikutteisiin. Svenson varmasti tietää mistä puhuu, olihan hän kymmeniä vuosia Dave Arnesonin pelikaverina ja ensimmäinen pelinjohtajan viitan Arnesonilta perinyt. Maailman toinen pelinjohtaja, siis!

Svenson saattaa kuulostaa tutulta, linkkasinhan pari viikkoa sitten Svensonin Tonisborg-luolaston karttoihin. Olen myös aikaisemmin kirjoittanut Greg “The Great Sveni” Svensonista ja tämän muisteloista Blackmoorin varhaisvaiheista. Tiesitkö muuten, että Blackmoorin pelaajat kokoontuvat edelleen kerran tai kaksi vuodessa jatkamaan maailman pitkäaikaisinta roolipelikampanjaa?

Leave a comment